Парцел Боровец


Поземлен имот

ПОЗЕМЛЕН ИМОТ, с  идентификатор №03441.1.1317 /по предходен план №000544/,находящ се в  землището на с.Бели Искър,п.к.2011, местност Солище, Община Самоков, област Софийска

С одобрен архитектурен проект и  Разрешение за строеж, разположен на 1 430 м надморска височина в най-високата част на курорта Боровец, в подножието на връх Иванов камък / 2115 м./. Имотът има всички комуникации асфалтов път, ток и вода. Намира се на 11 км. от гр. Самоков и на 70 км. от столицата – гр. София на 500 м. от съществуващият читириседалков лифт – Ястребец и връзка до функциониращите ски писти Ястребец 1, Ястребец 2, Ястребец 3, Фонфон, Маркуджик 1,2,2А и 3.
В непосредствена близост до парцела се предвижда изграждането на междинна станция на кабинковият лифт който свързва гр.Самоков и връх Ястребец от приетият и одобрен общ устройствен план на курортно туристическа локализация Самоков-Боровец-Бели искър или така нареченият Супер Боровец.

Трайно предназначение на територията – урбанизирана, с начин на трайно ползване – незастроен имот за жилищни нужди.

Площ: 1900 м²
Цена: по договаряне

Боровец – “The Base Camp”

Високопланински луксозен комплекс “The Base Camp” се намира в най-големия планински курорт в България, Боровец (на 500м от х-л Ястребец), разположен на 1 430 метра надморска височина в подножието на най-високия връх на балкански полуостров Мусала, на 11 км. от гр Самоков и на 75 км. от столицата – гр.София. Курортът предлага великолепни възможности за почивка през цялата година.

Комплекс “The Base Camp” се намира на 1 430 м надморска височина и е разположена в най-високата част на курорта боровец, на 300 м. от съществуващитя ски писти и читириседалков лифт – Ястребец 1 и Ястребец 2.

В близост до сградата ще се изгради до 1 година кабинков лифт, който ще свързва курорта с най-близкия град – Самоков.
Архитектурата е в типичен за района планински стил с подземен и надземен паркинг.

Комплексът е с РЗП 4 823 кв.м и ще бъде построен върху парцел с площ от 1 900 кв.м. Комплексът разполага с ресторант, лоби бар, сауна, фитнес зала, ски гардероб, закрит басейн и магазини.

Разрешение за строеж

Парцел в Боровец