Парцел в Разлог Lion Head


Изпълнено НА ГРУБ СТРОЕЖ.

Предвидено по проект

Луксозният жилищно-курортен комплекс „Lion Head Country golf resort”, се намира на първа линия на най-голямото голф игрище в България „Pirin golf and country club” проектирано от световноизвестния голф-дизайнер Ian Woosman. Игрището е на 5 километра от най-големия ски курорт в България – Банско предлагащ много спорт, забавления и активна почивка, находящ се само на 130 км. от летище София. Сградата е с РЗП 2597 кв.м.

По проект е предвидено да бъде снабдена с рецепция, лоби бар, асансьор, паркинг, градински кът с барбекю и детски кът за игри. Апартаментите да са с външна топлоизолация, немска PVC-дограма, теракот, санитарен фаянс, душкабини, бойлер, ламиниран паркет, конвекторно отопление и да са пригодени за целогодишно ползване .

ПОЗЕМЛЕН ИМОТ, с ИДЕНТИФИКАТОР № 61813.457.25 /номер по предходен план № 457025/, находящ се в гр. Разлог, местност Църнако, Община Разлог, област Благоевград, с площ 1500кв.м., с трайно предназначение на територията – урбанизирана, с начин на трайно ползване: за друг вид застрояване.

Сграда с изграден груб строеж 2597 кв.м. заедно със земята и проектите за:

Цена: по договаряне
Разлог, парцел + груб строеж
Карта на обекта
Пирин голф – местност

Парцел в Разлог